ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

2016 & 2017
Αγγελική Παππά: 2 φορές στους 50 Κορυφαίους Εκπαιδευτικούς στον κόσμο για το Global Teacher Prize, Varkey Foundation- Μοναδική Πρέσβειρα Παιδείας Ελλάδος.
Yψηλή διάκριση της Αγγελικής Παππά επί δύο συναπτά έτη στος 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου στο Global Teacher Prize, το επονομαζόμενο ως το 'Nόμπελ των Εκπαιδευτικών'. Για το GTP 2016 η επιλογή έγινε κατόπιν αξιολόγησης 8.000 υποψηφίων εκπαιδευτικών από 149 χώρες, ενώ για το GTP 2017 κατόπιν αξιολόγησης 20.000 υποψηφίων από 179 χώρες.  

15/6/2022
The ‘i love dyslexia’ EFL school in World’s Best Schools Prizes by T4 Education
Tο ‘i love dyslexia’ EFL School βραβεύτηκε στα 10 κορυφαία σχολεία του Κόσμου στον τομέα Καινοτομία από τo μεγαλύτερο βραβείο στο κόσμο για τα σχολεία the ‘World’s Best Schools Prizes’ της T4 Education, βραβείο $250.000 με σκοπό να συμβάλει στο μετασχηματισμό της Παιδείας παγκοσμίως.

20/12/2022
“ELEVATE GREECE” Ελληνικό Οικοσύστημα Νεοφυών Επιχειρήσεων- Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
‘i love dyslexia’ English Language Innovation Edu-Tech Startup
Η Νεοφυής Εκπαιδευτικήs Τεχνολογίας Επιχείρηση ‘i love dyslexia’ English Language Innovation έχει αναρτηθεί και παρουσιάζεται διαδικτυακά στο εθνικό πρόγραμμα “ELEVATE GREECE” καθώς έλαβε χρηματοδότηση 92.468 ευρώ από το Ελληνικό Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και την Ευρωπαϊκή Ένωση όντας ανάμεσα στις πιο καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η Νεοφυής ‘i love dyslexia’ English Language Innovation με την Καινοτόμο Εκπαιδευτική Τεχνολογία από την Αγγελική Παππά για την συμπεριληπτική διδασκαλία των Αγγλικών βασισμένη στη ψηφιοποίηση της 3Dlexia Method English της Αγγελικής Παππά, εντάχτηκε και παρουσιάζεται στο “ELEVATE GREECE”, το επίσημο Εθνικό Οικοσύστημα και Πλατφόρμα για τις πλέον Καινοτόμες Νεοφυείς Επιχειρήσεις στην Ελλάδα χρηματοδοτούμενο από  Ελληνικό Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

14/4/2021
The European Charlamagne Youth Prize 2021, Βραβείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Νικήτες του Eυρωπαϊκού Βραβείου Καρλομάγνου για την Νεολαία 2021, Ελλάδα οι μαθητές του "i love dyslexia" EFL School,  για το SOS4love Project για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

23/04/2018
The Diana Award UK, Princess Diana Foundation
Βραβείο απο το ίδρυμα της Πριγκίπισσας Diana UK, The Diana Award-i love dyslexia EFL school. Οι μαθητές του 'i love dyslexia' βραβεύτηκαν με το Diana Award, βραβείο που απονέμεται στη μνήμη της Πριγκίπισσας Diana, μπαίνοντας στο Roll of Honor καθώς με τη δράση τους στο πλαίσιο του #SOS4LoveProject έγιναν πρεσβευτές θετικών αλλαγών, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων.

19/04/2018
Aggeliki Pappa, Winner of Europe, British Council UK
Regional UK Alumni Awards 2018, British Council
Η Αγγελική Παππά Νικήτρια Ευρώπης εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο του Birmingham στα πλαίσια των Regional Awards των Αποφοίτων των Βρετανικών Πανεπιστημίων 2018 οργανωμένο από το Βρετανικό Συμβούλιο της Αγγλίας.Η Αγγελική Παππά βραβεύτηκε για τη δημιουργία του 'i love dyslexia' EFL School, που αναγνωρίστηκε ως ο πρώτος διεθνώς απόλυτα εξειδικευμένος οργανισμός ολιστικής διδασκαλίας των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα σε μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές διαφορετικότητες στον οποίο εφαρμόζεται η  καινοτόμος μέθοδος της κας. Παππά ‘3Dlexia 4English’, η oποία είναι επίσης επισήμως διεθνώς αναγνωρισμένη ως η πρώτη μέθοδος για τη διδασκαλία των Αγγλικών ως Ξένη Γλώσσα σε μαθητές με δυσλεξία και ειδικές εκπαιδευτικές ιδιαιτερότητες δίνοντας τη λύση σε 700 εκατομμύρια ανθρώπους με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες παγκοσμίως στη μεγάλη πρόκληση, που αντιμετωπίζουν στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών, καθώς και για τον σημαντικό αντίκτυπο του παγκόσμιου #SOS4LoveProject, που ενώνει 22.000 μαθητές, 945 σχολεία, 58 χώρες και όλες τις ηπείρους, υποστηρίζοντας τους 17 στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του ΟΗΕ μέσω δράσεων των μαθητών, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για Παιδεία Αγάπης στον Κόσμο.

07/03/2018
UK Alumni Awards 2018, British Council & British Embassy Athens
Η Αγγελική Παππά είναι η νικήτρια του Βραβείου Κοινωνικού Αντίκτυπου στην Ελλάδα των Study UK Alumni Awards του Βρετανικού Συμβουλίου.

2018
Παρουσίαση των Μεθόδων της Αγγελικής Παππά και του “i love dyslexia’ EFL School στην Επίσημη Έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.), 2018, Παρίσι “ Τeaching for the Future”.
Οι Επιστημονικές Εκπαιδευτικές Μέθοδοι της Αγγελικής Παππά και του “i love dyslexia’ EFL School δημοσιεύτηκαν στην Έκδοση της Παγκόσμιας Έκθεσης του Ο.Ο.Σ.Α., “Teaching for the Future: Effective Classroom Practice to Transform Education’) Έκδοση Ο.Ο.Σ.Α, Παρίσι, Παππά Α. Κεφάλαιο 1: “Making Schools More Inclusive” (σελ.20-25)

2017-18 & 2018-19
Microsoft Innovative Educator (MIE) Expert 
Η Αγγελική Παππά ανήκει στην παγκόσμια κοινότητα πρωτοπόρων εκπαιδευτικών του προγράμματος ΜΙΕ Expert 

14/06/2017
Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα
Τιμητική παρουσίαση της καινοτομίας του ‘i love dyslexia’ στη Βρετανική Πρεσβεία κατά τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

06/03/2017
Votre Beaute Γυναίκες της Χρονιάς 2017, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Διάκριση της Αγγελικής Παππά στις 3 Γυναίκες της Χρονιάς για την Ελλάδα στην κατηγορία 'Επιστήμων' 

17/02/2017
Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα
Τιμητική βράβευση της Αγγελικής Παππά για την ίδρυση του πρώτου διεθνώς απόλυτα εξειδικευμένου εκπαιδευτικού οργανισμού ολιστικής και βιωματικής διδασκαλίας Αγγλικών σε μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές διαφορετικότητες

13/01/2017
Study UK Alumni Awards 2017, British Council & British Embassy Athens
Διάκριση της Αγγελικής Παππά στους φιναλίστ της κατηγορίας "Επιχειρηματικότητα" των Study UK Alumni Awards 2017, τα οποία διοργανώθηκαν από το Βρετανικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα

Ηilton, Athens Money Show
Τιμητική διάκριση της Αγγελικής Παππά για τη συμβολή της στην Παγκόσμια Παιδαγωγική από τον Όμιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων.


2017
Education Business Awards 2017, διοργάνωση Boussias Communications

H Αγγελική Παππά επελέγη και προσεκλήθη να συμμετέχει ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής σε αναγνώριση των επιτευγμάτων της σε εκπαιδευτικό επίπεδο παγκοσμίως και της αριστείας της στην παιδαγωγική.

10/10/2016
Ροταριανός Όμιλος Αμαρουσίου και Διεθνές Rotary

Ανακήρυξη της Αγγελικής Παππά ως μέλος του Ροταριανού Ομίλου Αμαρουσίου και του Διεθνούς Rotary, σε αναγνώριση της δράσης της σε ανθρωπιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.

07/10/2016
2o Παγκόσμιο Συνέδριο Εφηβικής Ιατρικής και Παιδοψυχολογίας, Λονδίνο-Ηνωμένο Βασίλειο
Βεβαίωση αναγνώρισης της Αγγελικής Παππά για “την πρωτοφανή και αξιοσημείωτη παρουσίασή της ως κεντρική ομιλήτρια του συνεδρίου στην ομιλία με θέμα “i love dyslexia” EFL-FL School: η λύση για τα εκατομμύρια ατόμων διεθνώς με δυσλεξία και μαθησιακές, τα οποία στερούνται της εκμάθησης των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα και των ξένων γλωσσών ”

08/2016
Accolade Global Film Competition, USA
Award of Merit Special Mention για το φιλμ μικρού μήκους του “i love dyslexia”
Το φιλμ μικρού μήκους του ILD EFL-FL School, που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Μανταλιάς βραβεύθηκε στην κατηγορία "Eπίδραση: Έμπνευση/Κίνητρο”

06/06/2016
Επιστημονική εκδήλωση του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.Π.Ε. - HAPSc) στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
Τίτλος εκδήλωσης: "Η Ελλάδα στον Κόσμο - η διεθνής διάσταση της χώραs"
Απονομή τιμητικής διάκριση στην Αγγελική Παππά για τη συμβολή στην Παιδεία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και ανακήρυξή της ως τιμητικό μέλος του Ε.Ο.Π.Ε.

21/04/2016
Education Business Awards 2016
Απονομή τιμητικού βραβείου από την κ. Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην Υπουργό Παιδείας και Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής των Education Business Awards στην Αγγελική Παππά για τη συνολική συνεισφορά της στην Παιδαγωγική.

07/02/2016
Greek Teachers, ανθρωπιστική εταιρεία Ελλήνων δασκάλων
H Αγγελική Παππά τιμήθηκε με το αγαλματίδιο της “Νίκης του Παιωνίου” στην Αρχαία Ολυμπία για τη μοναδική προσφορά της στην Παιδαγωγική.

07/02/2016
Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης & Σχολικοί Σύμβουλοι Αγγλικής, κ. Ελένη Πουλλά και Δέσποινα Αγγελιδάκη
Τιμητική διάκριση της Αγγελικής Παππά για τη μακρόχρονη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εκπαίδευση καθηγητών της Αγγλικής Γλώσσας του Δημόσιου τομέα στην Κρήτη.

29/01/2016
“Καλιτεχνόραμα”
Τιμητική διάκριση της Αγγελικής Παππά για την προσφορά της στον τομέα της διδασκαλίας των Αγγλικών και γενικότερα των ξένων γλωσσών σε μαθητές με δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες, καθώς και για τη διάκρισή της στους 50 κορυφαίους καθηγητές του κόσμου στο Global Teacher Prize, 2016.

2015
The UNESCO-Hamdan Prize
The UNESCO-Hamdan bin Rashidi Al-Maktoum Prize for Outstanding Practice and Performance in Enhancing the Effectiveness of Teachers
H Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNESCO έθεσε υποψήφιο για το Hamdan Prize τον εκπαιδευτικό οργανισμό “i love dyslexia”, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συμβολή του στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των καθηγητών της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας σε μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές διαφορετικότητες.

06/2015
To “i love dyslexia” στο Ελληνικό κρατικό κανάλι EΡΤ
Το Ελληνικό κρατικό κανάλι ΕΡΤ αναγνωρίζοντας το “i love dyslexia” (ILD) ως την πιο ευχάριστη είδηση για την Ελλάδα πραγματοποίησε στις 11/06/2015 γυρίσματα στο ILD με τη δημοσιογράφο κυρία Δέσποινα Κακαλή προς παρουσίαση του καινοτόμου έργου, που επιτελούμε, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεών.

12/05/2015
3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας “H Ελλάδα Καινοτομεί!” Eurobank & ΣΕΒ
Το “i love dyslexia”, με εκπρόσωπό του την Αγγελική Παππά, αναδεικνύεται στους 10 καινοτόμους οργανισμούς της Ελλάδας στα πλαίσια του 3ου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας “H Ελλάδα Καινοτομεί!”, που συνδιοργανώνουν ο ΣΕΒ και η Eurobank. Το “i love dyslexia” αποτελεί το μοναδικό οργανισμό, που διακρίνεται στην παιδεία, στο πεδίο της Καινοτομίας του διαγωνισμού, και ξεχωρίζει για το πρότυπο πρόγραμμά του ολιστικής εκμάθησης των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα  για μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές διαφορετικότητες, το οποίο αναγνωρίζεται ως το μοναδικό στο είδος του διεθνώς.

17/12/2012
Πρόσκληση της Αγγελικής Παππά από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την επιμόρφωση των Σχολικών Συμβούλων Αγγλικής Γλώσσας και Προϊσταμένων όλης της Ελλάδας
Στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων “Στήριξη των Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα”, η Αγγελική Παππά δέχεται επίσημη γραπτή πρόσκληση από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων για την κεντρική συμμετοχή της στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Σχολικών Συμβούλων Αγγλικής γλώσσας όλης της Ελλάδος και Προϊσταμένων παιδαγωγικής και επιστημονικής καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η Αγγελική Παππά αναλαμβάνει την επιμόρφωση των συμμετεχόντων, ενώ σε συνέχεια του Σεμιναρίου, οι Σχολικοί Σύμβουλοι επιμόρφωσαν τους εκπαιδευτικούς της περιοχής ευθύνης τους. Μέσω της εκπαίδευσης της κυρίας Παππά, ανώτατα στελέχη του Ελληνικού Εκπαιδευτικού μηχανισμού είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά να εκπαιδευτούν από εξειδικευμένο επιστήμονα στο καινοτόμο πεδίο δράσης της διδακτικής της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

24/04/2012
Ελλάδα Μπροστά 2020-Πρωτοβουλία Υπουργείου Ανάπτυξης
Η Υπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και οι συνεργάτες της δημιούργησαν την πρωτοβουλία Ελλάδα Μπροστά 2020, ξεκινώντας μια προσπάθεια χάραξης του δρόμου, που θα μας βγάλει από την κρίση. Μια ατζέντα εθνικών προτεραιοτήτων για την Ελλάδα του 2020, ένας οδηγός ανάπτυξης, όπου οι νέοι καινοτόμοι Έλληνες όλων των ειδικοτήτων, ανοίγουν δρόμους, προάγοντας την Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στην εθνική αυτή ατζέντα προτεραιοτήτων για τη χώρα μας για το 2020, συμπεριλαμβάνεται η δουλειά και το έργο, που παράγεται στο “i love dyslexia”, τόσο για την πρότυπη και καινοτόμα διδασκαλία των μαθητών, όσο και για τη μοναδική στην Ελλάδα εκπαίδευση των καθηγητών για τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας σε μαθητές με ειδικές μαθησιακές ανάγκες, που παρέχουμε.

20/04/2012
Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (EΒΓΕ)
Η ‘in house’ γραφιστική ομάδα του “i love dyslexia”, που αποτελεί τη δημιουργική ομάδα του ομίλου Maestro Group, στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας του i love dyslexia για τη χρονιά 2011-2012, πέρασε στους finalists στα σημαντικότερα Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης στην Ελλάδα, ΕΒΓΕ 2012 με τη συμμετοχή της στη κατηγορία Διαφημιστικό Έντυπο: Brochure για το “i love dyslexia”. To project Floster (Flyer & Poster) για το ILD παρουσιάζεται στην έντυπη μορφή του βιβλίου των ΕΒΓΕ 2012, ξεχωρίζοντας για την ιδιαίτερη πρωτοτυπία στο είδος του πανελλαδικώς, αλλά και την αποτελεσματικότητα στην ανάδειξη του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος του ILD μέσω του δημιουργικού σχεδιασμού του.

15/03/2012
Η βιογραφία της Αγγελικής Παππά στην παγκόσμια Εγκυκλοπαίδεια Hubners WHO IS WHO
Η παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια Ηubners WHO IS WHO, που ξεκίνησε πριν από 150 χρόνια με έδρα την Ελβετία, συμπεριλαμβάνει τη βιογραφία των σημαντικότερων προσωπικοτήτων της κάθε χώρας από όλους τους τομείς. Στην Ελληνική έκδοση, η οποία βρίσκεται στο χώρο μας, συμπεριλαμβάνεται η βιογραφία της Αγγελικής Παππά. Η επιλογή του ονόματος της έγινε βάσει του βιογραφικού σημειώματος της και της προσφοράς της στην Ελλάδα, με βάση το πρότυπο έργο της στον τομέα της εκπαίδευσης στη χώρα μας.

11/01/2012
Ηow2Learn World Project in TEDxAthens Challenge
Η Αγγελική Παππά συμμετέχει στο διαγωνισμό ΤΕDxAthens Challenge, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 5/12/11, για την καλύτερη πρόταση καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην Ελλάδα. Η πρόταση της How2Learn World Project ανέβηκε στις πρώτες θέσεις του διαγωνισμού και προσέλκυσε το προσωπικό ενδιαφέρον της τότε Υπουργού Παιδείας κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, αποσπώντας συγχαρητήρια επιστολή για το υψηλό επίπεδο της. Στην προαναφερθείσα επιστολή γίνεται αναφορά «στο βάθος, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες της καινοτόμου πρωτοβουλίας της κυρίας Παππά» και τονίζεται από την κα Υπουργό ότι, «σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, η προσήλωση της κυρίας Παππά σε έναν τόσο συγκεκριμένο στόχο έχει ιδιαίτερη αξία».